Závody Plzeň

29.10.2009 21:41

Dne 18.10. se Kelly a Archiek zúčastnili Jedničkářského speciálu v Plzni Doubravce. Běželi se 2 zkoušky a jedničkářský jumping.

Kelly:

Kellynka běžela úplně úžasně a paničku velmi potěšila. V prvním běhu se nepovedl náběh do slalomu ale byla 3-tí. V druhém běhu Kellynka dřív vystartovala, což zavinilo odmítnutí první překážky, takže byla 5-tá. A v jedničkářském jumpingu se čistým během dostala na 2. místo:-). Také se jí podařilo splnit třetí zkoušku na výborně, takže až pořádně docvičíme slalom (doufám, že to stihneme přes zimu) tak přestoupíme do dvojek.

Kellynky jumping: www.youtube.com/watch?v=TyFRl_odWjM

 

Archiek:

Archiek se zúčastnil po dlouhé pouze svých dalších závodů. Bohužel bylo vidět, že dlouho netrénoval. Běhy měl úžasně rychlé a jako vždy plné energie:-). Někdy bohužel až moc. První běh byl skvělý, škoda vynechaný tyčky u slalomu, která způsobila disk:-(. V druhém běhu si Archiek volil vlastní trasu, ale ta se bohužel lišila od trasy paní rozhodčí. Třetí běh byl pěkný, bohužel s jednou chybou, takže na medaili to nebylo:-(.

Video z prvního běhu:  www.youtube.com/watch?v=JNUfBtjsg6A

 

Gim:

Během závodů se toho událo ale ještě mnohem víc. Gimík se viděl po dlouhé době se svým bráškou Cashem, který bydlí nedaleko Plzně. Cash a Gim si jsou povahově hodně podobní. Obou jsou velcí blázni a mají rádi ostatní pejsky. Jsou si hodně podobní i vzhledem, Cash má sice světlejší pálení a je trochu menší ale to jistě ještě dožene:-). Páníček s nim bohužel nechce dělat agility, což mě trochu mrzí, ale zato z něj možná někdy bude velký flyballista. Doufám, že se zase brzy uvidíme.

Společné foto: Vlevo je Gim a vpravo Cash

Další fotky naleznete ve fotogalerii v Gimově složce.

Vyhledávání