Gim - akce srpen - září

07.10.2011 20:11

Petra:

V srpnu jsme se s Gimem zúčastnili agility tábora s Jitkou Lebedovou v Kralupech nad Vltavou. Moc se nám tam líbílo. Chtěla jsem tam končeně pořádně dotrénovat slalom, ale to se nám nepovedlo:-( Už mu jde ale jistě mnohem lépe. Dostali jsme mnoho užitečných rad, které se nám budou jistě hodit do budoucna. Mimojiné jsem tam zjistila, že Gim mi začal skákat nástupky:-(((. Tak jsme to začali řešit, dávam Gimovi na začátek oblouk, tak doufám že to pak půjde i bez oblouku.

Video z tábora zde: https://www.youtube.com/watch?v=4VHRWPoAg30&feature=related

Dále jsem byli na dalších závodech a to na Nočních hrátkách. Běhalo se nám tam skvěle, bohužel se nám nepovedlo doběhnout ani jeden běh:-(. Často jsme se diskli až uplně ke konci:-(. Jediný běh kdy Gim doběhl byl Charliho běh, kdy běžel s Janou.

Video ze závodů zde: https://www.youtube.com/watch?v=-VdfJGgHvO4&feature=BFa&list=UL-VdfJGgHvO4&lf=mfu_in_order

V září jsme byli na intenzivce u Verči Krčmářové. Trénink se nám moc líbil. Gim byl ze začátku dost nesoustředěný, možná to bylo způsobeno střelbou, která se ozývala z okolí a na kterou má trochu reakci. Ale spíše prostě nevnímal jako vždy:-(. Zato druhá půlku tréninku byla úplně super, nikdo ho nepoznával a dokonce jsem zaslechla, že jsem ho někde vymělila:-).

Fotky z tréninku zde: https://archie2006.rajce.idnes.cz/Intenzivka_Gim/

 

Vyhledávání