Gim agility závody a trénink obrany.

30.11.2012 20:29

Petra:

Když jsem byla v říjnu na návštěvě u Jany v Budějovicích, tak jsem zašla na veterinu udělat Gimovi orientační rozbor krve, abych věděla jak na to je zdravotně. Výsledky dopadly velice dobře. Nenašlo se naštěstí nic. Gim je úplně zdravý:-)

Výsledky: https://mail.centrum.cz/download.php?msg_id=00000000113e000661bc01176cf4&idx=3&filename=IMG_0003.jpg

Chtěli jsme také vyzkoušet coursing, bohužel byl pro nemoc zrušen a tak jsme místo toho zašli na obranu na Kamila Horáka. Gimovi se na něj kousalo dobře a moc mu to šlo:-) Asi bychom měli trénovat častěji.

Video z obrany: https://www.youtube.com/watch?v=mbPHwM6enrM

Od září jsem se s Gimem zúčastnila několika závodů agility.

Závody agility „O pohár Václava 2012“

Gim se celkem snažil, až na jeden běh kde se nesoustředil, jsem s ním byla spokojená. Bohužel se nám ani jednou nepovedlo doběhnout:-).

Neoficiální závody Rokycanská skočná

Zde se nám celkem dařilo. V agilitách jsme se bohužel diskly. Jumping se nám ale povedl, až na náběh do slalomu, to bylo úplně super běh. Vybojovali jsme třetí místo:-)

Video ze závodů z Plzně a Rokycan: https://www.youtube.com/watch?v=ZN84F7ksy7I&list=UU2Aw3Num5gOQ5pr0jnAsEJw&index=5&feature=plcp

Neoficiální závody České Budějovice Okresní přebor II

Gim běhal velmi pěkně. Podařilo se nám doběhnout oba běhy:-). Sice jsme nedoběhli čistě, protože se nám nedařili náběhy do slalomu. Jinak ale běhal pěkně a dobře se soustředil. Umístili jsme se čtvrtý a třetí:-). Doufám, že to tak půjde dál:-)

Video: https://www.youtube.com/watch?v=c44ishOfbnk

Vyhledávání